Apartman 

Üdvözlet a látogatónak!

Térj be hozzánk vándor, ha erre visz az utad,
ha jó a szándékod, itt szeretet fogad.

Szívből örülünk, hogy ránk talált. S ha már itt van, hát igyekszünk elérni, hogy maradjon. Nemcsak portálunkon, de néhány felejthetetlen napra, éjszakára Viszákon, a Tobzos-patak Vendégházban is. Biztosak vagyunk abban, hogy nem fog csalódni.

Egy köszöntő oldal többnyire az a hely, ahol az eladni kívánt portékát, szolgáltatást dicsérni szokás. Honlapunkon szakítunk ezzel a hagyománnyal. Amit nálunk talál, önmagáért beszél. Mert kell-e hosszasan érvelni Magyarország legszebb természeti tájainak egyike, az Őrség mellett. Olvasni persze olvashat róla eleget, többek között itt http://www.orseg.hu/, meg itt https://hu.wikipedia.org/wiki/orseg, meg itt is http://www.orseginemzetipark.hu/. Talál információkat Viszákról, erről az apró, kedves Vas megyei faluról is itt https://hu.wikipedia.org/wiki/Viszak, vagy épp itt http://www.viszak.hu/.

Mégis, ahogy nem lehet szavakban megragadni azt a jóleső borzongást, amelyet akkor érzünk, amikor egy korty hozzáértéssel és elhivatottsággal készített pálinka szalad le a torkunkon, forrósággal öntve el egész testünket, úgy nem adhatja vissza egyetlen leírás, remekbe szabott fotó sem azt az élményt, ami szálláshelyünkön várja. Hogyan is lehetne szavakba foglalni azt a pillanatot, amikor a felkelő nap sugara áttöri a környező fák között gomolygó párát? Vagy amikor az erkélyre kilépve mélyet szippantunk a ragyogóan tiszta, éltető oxigéntől dús levegőből, s a Vendégháztól pár lépésre megpillantjuk egy szarvasbika agancskoronáját? Milyen leírás adhatná vissza azt az örömöt, amit a reggeli séta közben felfedezett vargányás, vagy rókagombás erdőrész kínál? És akkor még nem beszéltünk a természetes vizek csurgói és burványai közt elillanó pisztrángok csillogásáról, az elképesztő tavaszi, nyári virág orgiáról, s az erdők, mezők madársokaságáról.

Mindezt látni kell, mert azt a csodát, amit az Őrség Viszák környékén fellelhető esszenciája kínál, csakis személyesen lehet és érdemes átélni. A Tobzos-patak Vendégház a lehető legjobb kiindulópont ahhoz, hogy mindezt megismerhesse. S ha a sok csoda után pihenésre, a napi élmények társaságban való megosztására támad kedve, keresve se talál jobb helyet, hisz minden erőfeszítésünk azt a célt szolgálja, hogy tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést biztosítsunk Önnek és családjának, barátainak.